Huhtikuussa hemmotellaan huippuvierailuilla

30.3.2017

Lappeenrannan kaupunginteatterissa nähdään huhtikuun aikana kolme vierailua, jotka maustavat teatterin omaa tuotantoa arki-iltoina. Kaikkiin huhtikuun vierailuesityksiin on vielä lippuja saatavilla.

juhlanjalkeen_kuva(1)_212x300.jpgHuhtikuun 7. päivä Pienelle näyttämölle viritellään dokumentaarinen ja runsaasti musiikkia sisältävä esitys päihderiippuvuudesta Juhlan jälkeen. Hulvattoman hauska kaksikko Red Nose Company valloittaa Pienen näyttämön esityksellään Punainen viiva. Iltanäytöksiä on kaksi 20.4. ja 21.4. Sari Havaksen ja Pauliina Hukkasen kirpeä komedia Terapian tarpeessa vierailee Suurella näyttämöllä 24.4.

Vierailujen lisäksi Lappeenrannan kaupunginteatterin Suurella näyttämöllä esitetään teatterin omaa tuotantoa olevia kotimaisia draamoja Niskavuoren nuori emäntä ja Terijoella.


JUHLAN JÄLKEEN

Pienellä näyttämöllä
pe 7.4. klo 19

Näyttelijä Elina Ylisuvannon ja pianisti Päivi Federleyn dokumentaarinen musiikkiteatteriesitys itsensä kieltävästä sairaudesta, häpeästä ja selityksistä. Esitys on tositarina suomalaisesta päihderiippuvuudesta. Se on oikeiden ihmisten avointa puhetta siitä, kun se elämä mitä elää, ei ole enää omaa.

Elämäntarinoiden lisäksi esityksessä kuullaan runsaasti musiikkia: ajatuksia ja tunteita herättäviä kappaleita, jotka tuntuvat. Joihin jokainen voi samaistua.

Liput 27,50 € palvelumaksuineen, ikäsuositus yli 15 v.
Punainen viiva_Red Nose Company_215x300.jpg

PUNAINEN VIIVA

Pienellä näyttämöllä
to 20.4. klo 19
pe 21.4. klo 19

Huippusuosittu Red Nose Company on nyt tarttunut llmari Kiannon kansallisklassikkoon. Klovnit Mike (Tuukka Vasama) ja Zin (Timo Ruuskanen) kuljettavat katsojat kainuulaiseen korpimaisemaan aseinaan sähkökitara ja haitari. Punainen viiva on esitys äänestämisestä, ihmisoikeuksista ja politiikan mahdottomuudesta - pilke silmäkulmassa.

Kahden klovnin saumaton yhteispeli on hurmannut sekä yleisöt että kriitikot. Lappeenrannan kaupunginteatterissa tämä riemupommi vieraili edellisen kerran marraskuussa 2016 esityksellään Juoksuhaudantie.

Liput 27,50 € palvelumaksuineen, ikäsuositus yli 14 v.


TERAPIAN TARPEESSA
Terapian tarpeessa_200x300.jpg
Suurella näyttämöllä
ma 24.4. klo 19

Sari Havaksen käsikirjoittama Terapian tarpeessa on musiikilla höystetty sessio, jossa nauruhermoja koetellaan ja tunnelautat laitetaan liikkeelle.

Elämä yllättää ja tuo yhteen kaksi naista, Aila Sydänvalon ja Kaisa Alahämärän. Toinen on terapeutti ja toinen ruuhkavuosissa pyörivä perheenäiti ja vaimo. Toinen pelkää yksinäisyyttä, toinen haluaisi joskus nukkua kunnolla. Molemmille miehen kosketus on jo niin kaukainen asia, että se on melkein mahdotonta enää kuvitella.

Liput 30,50 € palvelumaksuineen


Lippujen ennakkomyynti:

Asiakaspalvelukeskus Winkki
Villimiehenkatu 1 (kaupungintalo, 1. krs)
ma–ke, pe klo 8−16, to 8–17, puh. 05 616 2220, teatteri@lappeenranta.fi

Teatterin yleisölämpiö
Kaivokatu 5 (kauppakeskus IsoKristiina, 3. krs)
ti–pe klo 12–16 sekä
esityspäivinä ti–la klo 12–esityksen alkuun asti ja maanantaisin tuntia ennen esitystä

Lippupisteen toimipaikat kautta maan ja lippu.fi

Lappeenrannan kaupunginteatterin väliaikatarjoiluista ja naulakkopalveluista vastaa Fazer Food Services Oy. Tarjoilut voi varata etukäteen sähköpostitse myyntipalvelu.lpr-imatra@fazer.fi, puhelimitse numerosta 040 716 8097 tai verkkokaupasta http://shop.amica.fi/lprteatteri/performances


Lisätietoja:
Teatterinjohtaja Timo Sokura, puh. 040 670 0508
timo.sokura@lappeenranta.fi