Aurorahut® -iglu

Koe ainutlaatuinen AuroraHut Saimaa ja vietä ainutlaatuista aikaa Lappeenrannan lähivesillä. Iglu-lautalla majoitut keskellä luontoa. Näköalaseinät lasikattoineen tuovat Saimaan syliisi ja terassikannella vietät aikaa chillaten ja grillaten.

Aurorahut kelluu kohteessaan omavaraisesti ja ekologisesti. Käyttösähkö tulee aurinko- ja biopolttokennoilta ja lämmitys BIO-polttoaineella.

Koe myös talvi Aurorahut Saimaan kanssa - talven tullen moottorikelkan vetämänä pääset nauttimaan iglun tunnelmasta tähtitaivaan alle!


Panoraama näkymät


Ainutlaatuisessa Aurorahut® -iglussa voit yöpyä Lappeenrannan lähivesillä. Korkeatasoinen iglu-lautta tarjoaa upeat panoraamamaisemat sekä laadukkaan varustuksen. Terassi iglun edessä on aitiopaikkasi Saimaan maisemista nauttimiseen. Terassilta on helppo pulahtaa uimaan ja virkistäytyä Saimaan aaltoihin. Iglun minikeittiössä voit valmistaa aterioita ja iglusta löytyy kylmätilat ruokien ja juomien säilytykseen ja kaasuliesi ruoan valmistukseen.

Elämykselliset hetket


Iglussa on hemmottelevan ylellinen parisänky, jolla nukut upean lasikaton alla, silti tietenkin omassa yksityisyydessäsi ja rauhassa kaikelta kiireeltä. Igluun mahtuu myös lisävuode esimerkiksi lapsiperhettä varten. Iglussa yöpyy max. 2 (+1). Lämmityksen ja ilmanvaihdon ansiosta iglussa on viihtyisää joka säällä.

Vakiovarustus


Digitaalinen koodiavain, minikeittiö varusteluineen, ruokakellari / kylmälaukku, lämmitys ja ilmanvaihto, kompostoiva wc, bluetooth kaiutin ja radio, maksuton wifi, upeat lasiseinät ja – katto, laadukas parivuode petivaatteineen, liinavaatteet ja siivous, pelastusliivit, akkumoottori, polttokenno ja aurinkopaneeli, ankkuri, pilkki-kalastusaukko lattiassa.
Lue lisää Aurorahut – iglusta