Järvimaailma SAIMAARIUM

SAIMAARIUM - Suomen kattavin ja kaunein järviluontonäyttely

Elämyksiä! Näyttelymme on täynnä upeita luontoelämyksiä. Kosketusnäytöillä voit katsella upeita 360-kuvia luontokohteista. Näet täytetyn Halla-norppamme, akvaarioissa uiskentelevat järvikalat ja vesiötökät. Saimaa-teatterissa istut kuin piilokojussa tai sukellusveneessä, lähellä eläinten jännittäviä puuhia. Vaihtuvien näyttelyiden osastomme tarjoaa sykähdyttäviä teoksia, taiteen ja tieteen kertomuksia luonnosta ja maailman ihmeistä.

Tietoa Saimaariumista

Perusnäyttelyn yhteydessä toimii myös Saimaa-teatteri, jossa pyörii mielenkiintoisia luontoelokuvia ja kuvakertomuksia. Sama pääsymaksu oikeuttaa myös vaihtuviin näyttelyihin, missä on parin kuukauden välein uutta katseltavaa. Sisääntulon yhteydessä on Lappeenrannan kaupungin Saimaa Geopark -opastuspiste sekä pieni pääsymaksuton näyttely ja myymälä. 
SAIMAARIUMista löydät Suomen monipuolisimman järviluonto- ja ympäristönäyttelyn. Järviemme ekologia, saimaannorpan ja uhanalaisten lohikalojen suojelu ja Saimaan luonnon salaisuudet avautuvat kiehtovina kuvina ja tarinoina. Kerromme myös kuinka ympäristöongelmia voidaan ratkaista.

Tieteen ratkaisukeinot ovat mielenkiintoisia! Tule kuulemaan miten tuorein tutkimus tarjoaa entistä kestävämpiä tapoja toimia luonnon ja tulevien sukupolvien parhaaksi.

 

Yhteystiedot

Satamatie 8, 53900 Lappeenranta
toimisto@saimaarium.fi
+358 44 971 9962

SAIMAARIUMin näyttely on avoinna 27.11.2021 asti ke-la klo 11-18. Poikkeus la 6.11. suljettu.

Ryhmille ajat ovat neuvoteltavissa maanantaista sunnuntaihin

Aikuiset 10 €

Lapset, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 6 €

Perhe 25 €