Upseerikerho

Upseerikerho on palvellut Lappeenrannan hienoimpana juhlatilana käyttöönotostaan lähtien vuodesta 1890. Pitkään suljettuna varuskunnallisena tilana palvellut kerho on viime vuosina avautunut kaikille kaupunkilaisille. Lukuisat yhdistykset ovatkin vakioasiakkaitamme.

Ravintola Upseerikerho on kaikille avoin lounas- ja tilausravintola luonnonkauniilla paikalla Rakuunamäellä, Saimaan rannalla. Tarjoamme korkealaatuisia juhlapalveluita arvokkaassa ympäristössä. Meillä järjestät yhdistyksesi tai yrityksesi kokouksen, seminaaripäivän tai ikimuistoiset juhlat ympäristössä, jollaista ei muualta löydä.

Tietoa Upseerikerhosta

Lämpimästi tervetuloa Ravintola Upseerikerhon monipuoliselle ja herkulliselle lounaalle! Erinomainen palvelu on meille sydämen asia, ja lämpimän ruoan tarjoilemme pöytään. Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, juomat, leivät, makean sekä kahvin tai teen.
Tarjoilemme Upseerikerhon keittiössä reilusti paikallista hyvää! Ruoassamme voit aistia niin Upseerikerhon perinteet kuin päämiestemme makumieltymykset. Tuhansin tarinoin maustetut annoksemme ovat alusta asti itse tehtyjä paikallisia raaka-aineita hyödyntäen. Listaltamme löytyy rehellistä ruokaa ja unohtumattomia makuelämyksiä sekä myös erikoisuuksia, joita harvemmin löytyy muualta. Erinomaisen ruoan täydentää laadukas viini- ja juomavalikoimamme. Ravintolalla on A-oikeudet.

Juhliin ja tapahtumiin kolme salia. Viisi heti valmista kokoustilaa 10-30 henkilölle. Saunatilat 10 henkilölle.


IMG_20180625_093433-01.jpeg

  Upseerikerholla on 128 vuotinen historia
  Tilausravintola perhe- ja yritysjuhliin
  Terassilla nautit kesästä ja Saimaan näkymästä
  Uusi Upseerikerhoravintola avattiin 14.2.2018
  Katujuna pysähtyy upseerikerholla
  Rakuunaratsastajat heinäkuun ajan
  Avoimet esittelyt ja opastetut kiertokäynnit heinä- ja elokuussa
  Lisäpalveluja tapahtumien räätälöintiin
  Lisätiedot https://www.lappeenrannanupseerikerho.fi/

Yhteystiedot

Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta

upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi

puh. 050 555 8040

Aukioloajat

Lounas Ma–Pe 11–14
À la carte Pe 11–20 ja La 14-20