Upseerikerho

Upseerikerho on palvellut Lappeenrannan hienoimpana juhlatilana käyttöönotostaan lähtien vuodesta 1890. Pitkään suljettuna varuskunnallisena tilana palvellut kerho on vuonna 2018 avautunut kaikille kaupunkilaisille. Upseerikerho on suosittu perhe- ja yritysjuhlapaikka.

Ravintola Upseerikerho on kaikille avoin lounas- ja tilausravintola luonnonkauniilla paikalla Rakuunamäellä, Saimaan rannalla. Tarjoamme korkealaatuisia juhlapalveluita arvokkaassa ympäristössä. Meillä järjestät yhteisösi tai yrityksesi kokouksen, seminaaripäivän tai ikimuistoiset juhlat ympäristössä, jollaista ei muualta löydä.

Tietoa Upseerikerhosta

Lämpimästi tervetuloa Ravintola Upseerikerhon monipuoliselle ja herkulliselle lounaalle! Erinomainen palvelu on meille sydämen asia. Kuuden viikon vaihtuva lounaslista sisältää kaksi lämmintä ruokaa, keiton, runsaan salaattipöydän, veden, leivät, jälkiruoan sekä kahvin tai teen.
Tarjoilemme Upseerikerhon keittiössä reilusti paikallista hyvää! Ruoassamme voit aistia niin Upseerikerhon perinteet ja tapahtumat. Tuhansin tarinoin maustetut annoksemme ovat itse tehtyjä paikallisia raaka-aineita hyödyntäen. Ryhmäateriat tarjoavat unohtumattomia makuelämyksiä sekä myös erikoisuuksia, joita harvemmin löytyy muualta. Erinomaisen ruoan täydentää laadukas viini- ja juomavalikoimamme. Ravintolalla on A-oikeudet.

Juhliin ja tapahtumiin on kolme salia, jotka tarjoavat viihtyisät tilat 50 - 200 asiakkaalle. Viisi heti valmista kokoustilaa 10 - 30 henkilölle. Saunatilat 10 henkilölle. 

IMG_20180625_093433-01.jpeg

  Upseerikerholla on yli 130 vuotinen historia
  Tilausravintola perhe- ja yritysjuhliin
  Terassilla nautit kesästä ja Saimaan näkymästä
  Uusi Ravintola Upseerikerho avattiin 14.2.2018
  Katujuna pysähtyy upseerikerholla
  Rakuunaratsastajat heinäkuun ajan
  Tilauksesta ryhmille tarinapäivälliset, Mannerheim-päivälliset ja miekka-ateriat sekä viinimaistelut
  Lisäpalveluja tapahtumien räätälöintiin
  Lisätiedot https://www.lappeenrannanupseerikerho.fi/

Yhteystiedot

Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta

upseerikerho@lappeenrannanupseerikerho.fi

puh. 050 555 8040

Aukioloajat

Lounas arkisin Ma-Pe 11–14
Muuten avoinna tilauksesta.
Sunnuntaisin suljettu