Atreenalin seikkailupuisto

Koe koko perheen kesken uskomaton kiipeilyseikkailu metsän keskellä! Et tarvitse aikaisempaa kiipeilykokemusta. Seikkailun alussa kierrät henkilökunnan opastuksella harjoittelureitin ja opettelet käyttämään click-it-turvakarabiineja. Kiipeily on turvallista, koska reiteillä karabiinit eivät avaudu.

Kerää uskallusta ja tule kokeilemaan!


Koiravaljakkoajelua

Koiravaljakkoa ajamme kuivan maan radalla non-stop-safarina Lappeenrannan Rauhassa kiipeilypuistomme maastossa. Radan pituus on noin 550 metriä ja se on todella hauska. Meillä asiakkaat pääsevät myös tutustumaan koiriin ja silittelemään niitä ja he voivat ottaa yhteiskuvia koirien kanssa. Non-stop-tuotteen saatavuus on hyvä, sillä ajamme yleisesti viikonloppuisin ja sekä suomalaisten että venäläisten lomajaksoina. Safari toteutetaan, kun odotettavissa on kaikkiaan vähintään noin 10 asiakasta.

Erikseen on myös tilattavissa ryhmille pitempiä koiravaljakkosafareita ja ne ovat myös kestoltaan pitempiä kuin normaali 10–15 minuuttia. Niihin myös voidaan räätälöidä erilaisia lisäpalveluja, kuten mm. nokipannukahvit, makkaranpaisto ym.


Lisätietoa meistä löydät nettisivuiltamme www.atreenalin.fi sekä FaceBook-sivuiltamme Atreenalin Saimaa seikkailupuisto. Tarjouspyynnöt sekä muut kyselyt voit lähettää info@atreenalin.fi -sähköpostiin.

Viisi eritasoista reittiä metsän keskellä

Viisi eritasoista reittiä, yhteispituudeltaan 1,5 km, on sijoitettu luontoarvoja kunnioittaen ympäri metsää kolmen hehtaarin alueelle. Kaikilla reiteillä on vähintään kaksi vaijeriliukua, joista pisin on 230 m.

Seikkailupuiston reitit ovat hauskoja ja monipuolisia, vaikeimmat jopa vaativia.

Atreenalin Seikkailupuisto sijaitsee Lappeenrannan Rauhassa, aivan Holiday Club Saimaan vieressä ja vain 6 km Imatran rautatieasemalta. Lappeenrannan keskustasta ajoaika on vain noin 20 minuuttia.

Atreenalin Seikkailupuisto
Tiuruniementie 84, 55320 RAUHA
+358 400 354 795, info@atreenalin.fi

Lisätietoja aukioloajoista löytyy verkkosivulta. www.atreenalin.fi/