Lapsiperheen talviloma

Lappeenranta on erinomainen talvikohde lapsiperheille. Rauhan-Tiurun ympäristö tarjoaa aktiviteettjä niin sisällä kuin ulkonakin. Talvisia rientoja voi harrastaa myös Myllymäen rinteessä, jossa on turvallista opetella laskettelua tai laskea pulkalla.

Sisäleikkeihin sopivia seikkailupaikkoja ovat vaikkapa Hoplop tai Angry Birds -aktiviteettikeskus.

Tekemistä lapsiperheille talvella

Sisäleikit

Sisäseikkailupaikat palvelevat myös silloin, kun keli ulkona ei houkuta ja tekemistä pitäisi keksiä nuorisolle.

Tällöin suuntana voi olla Angry Birds Activity Park, joka sijaitsee Rauhan alueella, Holiday Club Saimaan vieressä tai HopLop Lappeenranta. HopLop on kauppakeskus Family Centerissä.


Vauhdin hurmaa jäällä.

Luistelu ja hiihto

Retkiluistelua voi harrastaa luonnon jäällä jäätilanteen salliessa. Luistimia vuokraa Rauhan alueella Saimaa Adventures. Innokkaimmat voivat luistella myös Satamatorille jäädytetyllä kentällä. Lisäksi voit luistella Kisapuistossa viikottain järjestettävillä yleisöluisteluvuoroilla tai Kisapuiston UK-Areenan yleisötunneilla.

Koiravaljakkoajelua tarjoavat paikalliset ohjelmapalveluyrittäjät eripuolilla Lappeenrantaa, ja näistä löytyy parhaiten tietoa seuraavien linkkien kautta.
Saimaa Adventuresin nettisivusto

Salpasafarien nettisivusto


Myllymäen laskettelukeskus

Myllymäen laskettelukeskus tarjoaa edullisesti hiihtovarusteiden vuokrausta ja hissilippuja. Ravintolasta saa myös pientä syötävää. Rinne soveltuu erityisesti lautailijoille. Myös loistavat ladut odottavat Myllymäessä hiihtäjiä. Myllymäki on mitä oivallisin pienille skimbaajille turvallisuutensa ja kokonsa puolesta.

Aivan pienille riittää jo pelkkä pulkkamäki, jollaisia löytyy niin Myllymäestä kuin Lappeenrannan keskustankin alueelta. Linnoituksen vallit tarjoavat upeat puitteet pulkkamäkeen.

Lue lisää Myllymäestä

Holiday Club Saimaan Cirque de Saimaa -kylpylä

Cirque de Saimaa -kylpylä leikittelee huvipuisto- ja sirkusmaailmaan sijoittuvalla teemalla. Joenuomaa mukailevalla allaskokonaisuudella on peliallas sekä uimahyppyihin houkutteleva hyppyallas laitureineen. Vesiliukumäkien lisäksi aisteja inspiroi allasalueen keskuspiazza suihkulähteineen ja värivaloineen. Pelialtaassa pelataan omatoimisesti vesipelejä ja myös vesijumpat ohjataan pelialtaassa.

Lue lisää Holiday Club Saimaasta

Angry Birds Activity Park

Sisätiloissa olevat leikki- ja seikkailupaikat palvelevat myös silloin, kun keli ulkona ei houkuta ja tekemistä pitäisi keksiä nuorisolle. Tällöin suuntana voi olla Angry Birds Activity -sisäpuisto, joka sijaitsee Rauhan alueella, Holiday Club Saimaan vieressä.

Lue lisää Angry Birds Activity Parkista