Kevätmarkkinat kauppatorilla 4.−5.4. kokoaa yhteen jälleen yli 100 myyjää

1.4.2019

Perinteiset kevätmarkkinat täyttää Lappeenrannan kauppatorin 4–5.4.2019. Markkinat ovat torstaina kello 7–18 ja perjantaina kello 7–17. Paikalla on yli sata myyjää.

Markkinat 2016 rajattu_Minna Kivistö_370x246.jpgKahvikioskit ja kauppahalli palvelevat normaalisti markkinoiden ajan ja esimerkiksi gluteeniton myymälä on auennut uudestaan kauppahallissa.

Sunnuntaikirpputorit alkavat toukokuussa ja jatkuvat elokuun loppuun asti. Juhannussunnuntaina ei ole kirpputoria.

Ennen kirpputorille sijoittumista on lunastettava paikka joko osoitteessa https://ssl.tapahtumakone.fi/kauppatorin_kirpputori_2019 tai paikan päällä kirpputoriaamuna kello 8.

Mahdollista on ostaa myös puolikas myyntiruutu, (vain paikan päältä) jolloin maksu 2x4 metrin paikasta on puolet (5 euroa) hinnaston mukaisesta (10 euron) maksusta.

Myyntikatoksen hinta on 10 euroa ja konttikirppispaikka (4x8 m) on 10 euroa.

Kaikenlainen myynti ja paikkojen itse varaaminen sekä tavaroiden levittäminen torille ennen paikkamaksun suorittamista on kielletty. 

Mikäli torilta tavataan itse varaamassa paikassa olevia kauppiaita kello 8, annetaan ohjeen vastaisesti toimineelle kirpputorimyyjälle sakkomaksu. Sakkomaksu on myyntipaikan hintaan nähden kaksinkertainen maksu. Jos toistuvasti tavataan sama henkilö, voidaan sakkomaksun lisäksi antaa myyntikielto.

Toripaikkasopimukset eivät ole voimassa sunnuntaikirpputoreilla.

Iltatori alkaa ja kuukausimarkkinat jatkuu toukokuussa

Iltatori on auki ma 20.5.–pe 9.8. Iltatorin iltakirppikset ovat tiistaisin ja torstaisin kello 14–18. Ne ovat maksuttomia, jos ei tee paikkavarausta. Jos paikan haluaa varata etukäteen, maksu on 10 euroa.

Kuukausimarkkinat jatkuvat vuoden ympäri joka kuun toisena lauantaina kello 7–14 muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Esimerkiksi nyt huhtikuussa ei kuukausimarkkinoita ole kevätmarkkinoiden vuoksi, vaan seuraavan kerran vasta 11.5.

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupunki
Marja Kultanen, torivalvoja
p. 0400 658 291, marja.kultanen(at)lappeenranta.fi