Lappeenrannan alueen tapahtumatarjontaan voi tutustua uudesta sähköisestä tapahtumakalenterista

11.9.2020

Lappeenrannan uusi tapahtumakalenteri esittelee kattavasti Lappeenrannan alueen ajankohtaista tapahtumatarjontaa. Sähköinen, mobiilissakin toimiva tapahtumakalenteri sijaitsee osoitteessa tapahtumat.lappeenranta.fi

Lappeenrannan tapahtumakalenteri toimii myös mobiililaitteilla_kuva Teemu Myyryläinen Lpr kaupunki 405x228.jpgTapahtumakalenterissa on mahdollista esitellä kaikkia mahdollisia tapahtumia, kuten esimerkiksi esityksiä, näyttelyitä, konsertteja, liikuntatapahtumia, retkiä ja kierroksia.

Tapahtumia voi etsiä hakutyökalun avulla tai päivämäärän perusteella. Ilmoitettuja tapahtumia voi selata myös tapahtumatyyppikategorioiden, kohderyhmien ja tapahtumapaikkojen mukaan.

Ilmoitetusta tapahtumasta riippuen kalenterin kautta pääsee myös suoraan ostamaan pääsylippuja tai tarkastelemaan tapahtuman tai sen järjestäjän verkkosivustoja. Tapahtuman voi lisäksi jakaa kätevästi kavereille tai lisätä omaan kalenteriin.

Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalvelujen asiantuntija Teemu Myyryläisen mukaan Lappeenrannan uusi tapahtumakalenteri linkittyy alkuvuodesta uusittuun koko Etelä-Karjalan tapahtumakalenteriin.

- Etelä-Karjalan tapahtumakalenteria alettiin uudistaa kaupungin aloitteesta. Nyt keväällä ja kesällä käyttöön vähitellen otettu Lappeenrannan alueen kalenteri on osa koko maakunnan kalenteria.

- Lappeenrannan tapahtumakalenteri hyödyntää maakunnan kalenteriin syötettyjä tietoja ja hakee automaattisesti tapahtumatietoja myös lipunmyyntijärjestelmistä.

Myyryläinen kannustaa niin yksityisiä ihmisiä kuin seuroja, järjestöjä ja muitakin toimijoita ilmoittamaan tapahtumatietonsa kalenteriin.

- Ilmoittaminen on ilmaista ja kuka tahansa voi ilmoittaa omasta tapahtumastaan kalenterin kautta.

- Ilmoitetut tapahtumat nousevat esiin kalenterin ohella myös lappeenrantaevents.fi -sivustolla. Lisäksi koostamme kaupungin sosiaalisen median kanavissa jaettavat viikonlopun menovinkkilistat kalenterissa ilmoitettujen tietojen pohjalta.

Tapahtumakalenterin ohjesivulla on tarkemmin kuvattu, miten oman tapahtuman tiedot voi syöttää kalenteriin.

Kaupunki on ottanut käyttöön myös julkisen kuvapankin

Lappeenrannan kaupunki on ottanut käyttöön myös julkisen kuvapankin, joka sijaitsee osoitteessa lappeenranta.kuvat.fi. Kuvapankissa on esillä yleisluontoisia ja eri aihealueisiin jaettuja kuvia Lappeenrannasta.

Kuvapankin kuvat ovat käytettävissä Lappeenrantaan liittyvään viestintään ja markkinointiin. Kuvapankki on käytössä niin medialle kuin yksityisille toimijoille.

Lisätietoja:

Lappeenrannan tapahtumakalenterista:

Tapahtumapalvelujen asiantuntija Teemu Myyryläinen
puh. 040 351 6488, teemu.myyrylainen(a)lappeenranta.fi

Kuvapankista yleisesti:

Matkailu-, markkinointi- ja asiakaspalvelujohtaja Mirka Rahman
puh. 040 849 9161, mirka.rahman(a)lappeenranta.fi