Maksutonta kaupunkipyöräilyä vapusta äitienpäivään ympäri Suomen

28.4.2021

Lappeenrannan kaupunkipyöräoperaattori Kaakau tarjoaa maksutonta kaupunkipyöräilyä kesäkauden avauskampanjassaan. Ennennäkemättömällä laajuudella toteutettava kampanja haluaa kutsua ihmiset liikkumaan ja nauttimaan pyöräilystä.

kaupunkipyörät 474x316.jpg– Nyt on juuri oikea aika ottaa pyörä alle ja piipahtaa vaikka paikallisessa kivijalkaliikkeessä tai tavata ystäviä pyöräretkellä, turvallisesti, toteaa pyörätoimittaja KaaKau Oy:n toimitusjohtaja Aleksanteri Repo.

Kaupunkipyörät ovat rullanneet Lappeenrannan kaduilla vuodesta 2019 lähtien. Kaupungissa on noin 85 kaupunkipyörää ja 30 asemaa, joten kaupunkipyörien kokeilu on helppoa.

– Asemia löytyy esimerkiksi keskustasta, sataman alueelta ja Skinnarilasta, listaa kestävän liikkumisen asiantuntija Matleena Kujala.

– Asemien tarkat sijainnit sekä pyöräilyreitit löydät Jouko-reittioppaasta osoitteesta lappeenranta.digitransit.fi.

Kaupunkipyörien kevätkampanja on voimassa myös Haminassa, Hyvinkäällä, Iisalmessa, Imatralla, Kotkassa, Kouvolassa, Mäntsälässä, Porvoossa, Raaseporissa sekä Riihimäellä.

Kampanja kestää 1.5.–9.5. Maksuton pyöräily koskee alle 30 minuuttia kestäviä pyörävuokrauksia. Pidempään kestävät vuokraukset laskutetaan normaalin hinnaston mukaan. Maksuttomia vuokrauksia voi ottaa rajattoman määrän kampanja-aikana. Pyöriä käytetään puhelimeen asennettavalla Donkey Republic -sovelluksella.

Lisätietoja:

Kaakau:
Toimitusjohtaja Aleksanteri Repo
info@kaakau.fi, puh. 0400 757 150

Lappeenrannan kaupunki:
Kestävän liikkumisen asiantuntija Matleena Kujala
matleena.kujala@lappeenranta.fi, puh. 040 6551850