Pomppulinnamaailma ilahduttaa kesällä Lappeenrannan Hiekkalinnalla huvipuistomaisilla aktiviteeteillaan ja liikunnan riemulla

3.5.2021

Lappeenrannan Hiekkalinnan alueen oheistoimintojen tarjonta laajenee ja monipuolistuu tulevana kesänä, kun Coinline Oy:n tuottama Pomppulinnamaailma rantautuu Linnoitusniemen kärkeen.

Pomppulinnamaailma Kuva Coinline Oy 469x352.JPGPomppulinnamaailman myynnistä ja markkinoinnista vastaava Juha Pusila luonnehtii uutta huvipuistomaista aluetta aktiiviseksi kokonaisuudeksi, joka on täynnä hauskaa tekemistä ja liikunnan iloa. Toimintojen suunnitellussa on painotettu lasten ja lapsiperheiden viihtyvyyttä, mutta alueella riittää tekemistä ja kokemista kaikenikäisille.

– Pomppulinnamaailma tarjoaa nimensä mukaisesti paljon pomppulinnoja ja muita puhallettavia laitteita. Pomppulinnojen lisäksi alueelle tulee pari pienempää tivolilaitetta, pelejä, keinuautomaatteja ja 4-paikkainen benjitrampoliini. Kahviot ja jäätelökioskit tulevat palvelemaan kaikkia Hiekkalinnan alueella vierailevia. Katsotaan jos keksimme lisäksi vielä jotain yllätyskomponentteja.

Pomppulinnamaailma ja koko Hiekkalinnan alue tarjoavat paljon nähtävää ja koettavaa, joten Pusila vinkkaa varaamaan vierailuun reilusti aikaa.

– Näen, että etenkin lapsiperheiden kannalta tekemisen ja kokemisen määrä kasvaa aivan uudelle tasolle koko Hiekkalinnan alueella. Peli- ja leikkiaiheinen Hiekkalinna ja Pomppulinnamaailma on varmasti mielenkiintoinen kombo.

Pomppulinnamaailmaan myydään päiväkohtaisia pääsylippuja, joilla pääsee lähes kaikkiin aktiviteetteihin. Ainoastaan benjitrampoliiniin on oma lippu, ja pelipoletit tulee ostaa erikseen.

– Pienellä pääsylipun hinnalla Pomppulinnamaailmassa voi viihtyä vaikka koko päivän. Lipunmyynti tapahtuu paikan päällä, ja nykytrendin mukaisesti suosittelemme korttimaksamista, Pusila sanoo.

Pomppulinnamaailma tulee olemaan koronaturvallinen, ja alueella huomioidaan kesällä vallitsevan tilanteen mukaiset suositukset. Pusila odottaa, että koronatilanne kehittyy kesällä paremmaksi.

– Pomppulinnamaailmassa viihdytään ulkosalla ja alueella on reilusti tilaa turvalliseen vierailuun. Paikalta  löytyy myös käsidesipisteet.  Päivitämme suunnitelmiamme ja toimintatapojamme aina nopeasti tilanteen muuttuessa. Teemme kaikkemme, että alueella on turvallista olla ja vierailla tulevana kesänä, Pusila lupaa.

Uudenlaista toimintaa paikallisin voimin

Coinline Oy saapuu Lappeenrantaan kovin odotuksin. Juha Pusila iloitsee, että Pomppulinnamaailma on päässyt mukaan kehittämään Hiekkalinnan aluetta aiempaa kokonaisvaltaisemmaksi matkailu- ja ajanviettokohteeksi.

– Lappeenranta on meille uusi tuttavuus ja olemme kuulleet kaupungista pelkkää hyvää. Olemme ymmärtäneet, että Hiekkalinnan alue on erittäin aktiivinen ja suosittu vierailukohde. Hieno, ainutlaatuinen alue Saimaan kainalossa. Uskomattoman hienot hiekkaveistokset kiinnostavat varmasti kaikkia.

Lappeenrannan Pomppulinnamaailma on uutuus paitsi kävijöille, mutta myös sitä toteuttavalle Coinlinelle, sillä kyseessä on yrityksen ensimmäinen pidempiaikaisempi ulkotilaan toteutettava perhekohdekokonaisuus. Pusila kuvailee kaupungin kanssa tehdyn suunnittelun ja yhteistyön sujuneen erinomaisesti.

– Olemme tehneet paljon töitä, että voimme tarjota kokonaisvaltaisesti kiinnostavan kokonaisuuden kaikenikäisille. Uskomme, että Hiekkalinnan alue ottaa tulomme myötä reippaan kehitysaskeleen ja toivomme, että Hiekkalinnan alueen vuotuiset kävijämäärät jatkavat kasvuaan.

Huvipuistomainen aktiviteettialue palvelee kesällä paikallisin voimin.

– Lappeenrannan huvipuistovastaavana tulee toimimaan lappeenrantalainen Julia Lautala. Hänellä tulee olemaan ainakin tusinan verran paikallisista nuorista aikuisista koostuvaa henkilöstöä, jotka koulutamme palvelemaan alueella vierailevia ihmisiä.

Koko Lappeenrannan Pomppulinnamaailman järjestäjätiimi toivottaa kaikki ikään katsomatta viihtymään Hiekkalinnan alueelle tulevana kesänä.

– Koko Hiekkalinnan alue uudistuu reippaasti, ja niin asukkaat kuin matkailijatkin tulevat viihtymään entistä paremmin. Kannattaa ehdottomasti tulla käymään sekä näkemään ja kokemaan Lappeenrannan kesä 2021, Pusila hymyilee.

Lisätietoja:

Coinline Oy, Juha Pusila
puh. 0400 407 779, juha.pusila(at)coinline.fi

Lappeenrannan kaupunki, matkailun ja tapahtumapalvelujen asiantuntija Antti Tuomaala
puh. 040 065 8203, antti.tuomaala(at)lappeenranta.fi

Lisätietoa Lappeenrannan Pomppulinnamaailman toiminnoista, lipunmyynnistä ja muista faktoista: pomppulinnamaailma.fi/lappeenranta

Lisätietoa Lappeenrannan Hiekkalinnasta: visitlappeenranta.fi/hiekkalinna