Ryanairin lennot Lappeenrannasta Atenaan alkavat tänään

16.5.2018

Lappeenranta Airport Logo1_201x81.jpg
Euroopan suurin halpalentoyhtiö Ryanair ja Lappeenrannan Lentoasema juhlistavat tänään (16. toukokuuta) uuden Ateenan reitin käynnistymistä Lappeenrannasta. Ateenan reittiä lennetään kerran viikossa keskiviikkoisin. Maaliskuussa avattiin Ryanairin ensimmäinen reitti Milanoon Bergamon kentälle, jota lennetään kaksi kertaa viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin.
Eija Joro, Chris Lundshøj , Mirka Rahman_396x264.jpg
Chris Lundshøj, Ryanairin Skandinavian ja Baltian myyntijohtaja kommentoi:

”Olemme iloisia voidessamme virallisesti avata uuden reitin Lappeenrannasta Ateenaan. Lennot voi kätevästi varata Ryanairin nettisivuilta www.ryanair.com tai Ryanairin mobiilisovelluksen kautta.”

Eija Joro, Lappeenrannan Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja kommentoi:

“Toivotamme jo toisen Ryanairin uuden reitin lämpimästi tervetulleeksi Lappeenrannan Lentoasemalle suoraan järvi-Suomen sydämeen Saimaan rannalle.
Uusi reitti tarjoaa mahdollisuuden sekä suomalaisille että venäläisille matkustajille lentää Lappeenrannasta suoraan Kreikan aurinkoiseen pääkaupunkiin, sekä siitä eteenpäin upeaan Kreikan saaristoon edullisin hinnoin.

Reitti tarjoaa myös kätevän yhteyden Ateenasta Suomeen sekä Pietarin kiinnostavaan metropoliin, joka sijaitsee vain kahden tunnin päässä Lappeenrannan Lentoasemalta.

First flight on Ryanair Lappeenranta service to Athens_400x300.jpgYhteistyömme Ryanairin kanssa on ollut erinomaista ja jatkamme yhteistyömme laajentamista edelleen. Ilokseni voin kertoa, että Milanon lennot ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi. Myös lento Lappeenrannasta kohti Ateenaa lähtee tänään lähes täynnä. Mielenkiinto uusia reittejä kohtaan on ollut valtavaa ja haluan kiittää kaikkia matkustajia valinnasta lentää Lappeenrannan Lentoaseman kautta.”

Kuva 1: Vas. Eija Joro, Lappeenrannan Lentoasema Oy:n toimitusjohtaja, Chris Lundshøj, Ryanairin Skandinavian ja Baltian myyntijohtaja ja Mirka Rahman, Lappeenrannan kaupungin markkinointi- ja matkailupäällikkö

Kuva 2: Kuva 2: Ateenan lennot käynnistyivät Lappeenrannan lentokentällä

Lisätiedot:

Lappeenrannan Lentoasema Oy
Eija Joro, toimitusjohtaja
+358 40 5022411
eija.joro(at)lppairport.fi  

Eelis Eskelinen
hallituksen puheenjohtaja
+358 400 372 153
eelis.eskelinen(at)lppairport.fi