Ryhmille

Lappeenranta tarjoaa leppoisan ja kompaktin kokonaisuuden erilaisille ryhmämatkoille, oli sitten kysymys kulttuurimatkasta tai kokousmatkasta. Majoituksen, ruokailun ja oheisohjelman järjestämiseen on runsaasti valinnanvaraan. Matkaan voi sovittaa vaikkapa lyhyen risteilyn Saimaalle.

Sekä kaupungin matkailuneuvonta että asiakaspalvelukeskus Winkki auttavat mielellään suunnittelussa.

Tekemistä ryhmille

Opastetut kierrokset

Oppaan kanssa näet ja koet enemmän ja teet matkastasi elämyksen. Oppaita välittää Lappeenrannan Matkailuoppaat ry

Kesän 2024 kävely- ja draamakierrokset

”Tarinoita Lehmusten kaupungista” 

Matkalla Kauppatorin vetykioskeilta satamaan kuulet monenlaisia juttuja entisaikojen elämästä ja ihmisistä, jotka ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin ja vaikuttavat nykyaikanakin. Lippuja myynnissä kaupungin matkailuneuvonnassa.
Suomenkieliset kierrokset tiistaisin 25.6., 9.7., 16.7. ja 23.7. klo 17.00.
Englanninkieliset kierrokset tiistaisin 6.8., 13.8., 20.8. klo 17.00

Kierroksen kesto 1 h, lähtöpaikka Lappeenrannan Kauppatori.

”Elämää Lehmusten kaupungissa” 

Keskustan draamakierroksella kaupungin oma kirjailija Laila yhdistelee muistojaan ja historiaa. Paljon on ehtinyt tapahtua ja monenlaisia henkilöitä on elänyt ja vieraillut kaupungissa ja joitakin heistä kierroksella kohdataan. Lippuja myy Lappeenrannan Matkaoppaat ry.
torstaisin 27.6.,4.7., 11.7.,18.7., 25.7. ja 30.7. klo 17.00

 

”Vanhan kaupungin elämää” – draamakierros Linnoituksessa.

Leipuri Lempi tuntee Linnoituksen kuin oman taikinansa ja hänen kanssaan kohdataan kaupungin syntysijoilla henkilöitä ja muistoja menneisyydestä - niin hyviä kuin huonojakin. Mielessä voi tuntea niin suklaan tuoksun kuin lannan hajun. Lippuja myy Lappeenrannan Matkaoppaat ry.
maanantaina 17.6. klo 17 


Kaikkien kierrosten hinta on 15 euroa/lippu

Ohjelma päivittyy..

Teatterimatkat

Lappeenrannan kaupunginteatteri sijaitsee keskustassa suuren kauppakeskuksen yhteydessä, ravintoloiden ja kauppojen välittömässä läheisyydessä. Saman katon alla sijaitsee myös yksi kaupungin monista hotelleista. Teatterin sijoittuminen kauppakeskukseen on ainutlaatuinen ratkaisu – teatteri on palannut juurilleen kansan keskelle. Teatteri on esteetön.

Tutustu teatterin ohjelmistoon täällä

Kaupunginorkesteri

Lappeenrannan kaupunginorkesteri on vireä minisinfonietta, jossa soittaa 21 päätoimista muusikkoa. Monipuolinen ohjelmisto vaihtelee kamarimusiikista sinfonioihin, klassisesta viihteeseen ja vanhasta uusimpaan musiikkiin. Lue lisää: lprorkesteri.fi

Risteilyt

Lappeenrannan matkustajasatamasta pääsee risteilemään saaristoon, historialliselle Saimaan kanavalle sekä Ilkonsaari-skiittasaarelle. Vietä päivä tai hetki Saimaalla!

Karelia Lines m/s Camilla
Saimaan Risteilyt m/s Saimaa Margareta

Lue lisää risteilyistä

Matkailu- ja virkistysalue Rauha

Rauha-Tiurun alue on yksi Pohjoismaiden upeimmista matkailualueista Lappeenrannan itäisellä laidalla, noin 35 km keskustasta. Saimaan rannalla sijaitseva matkailualue on luonnon sylissä, mutta silti alueella on erittäin monipuoliset aktiviteetti-, ravintola- ja majoittumispalvelut sekä päiväretkeläiselle että lomailijalle. Alueella on upeita ulkoilureittejä. Elämyspalveluja on tarjolla niin talvella kuin kesälläkin.

Lue lisää Matkaily- ja virkistysalue Rauhasta