Hiekkalinna

Hiekkalinna matkailu- ja retkeilypalveluiden keskittymä

Kesällä 2020 Lappeenrannan Hiekkalinnalta löytyy kaikkien rakastama Hiekkalinna sekä muutamia muita veistoksia kuten tv-sarjan Sorjosen kuvauksissa esiintynyt teos. Matkailuneuvonta palvelee ja ohjaa alueen kohteisiin sekä vuokraa välineitä Saimaan valloitukseen.

Hiekkalinnan alue on avoinna 5.6.–29.8.2021 .

Tietoa Hiekkalinnasta

 

Kesällä Hiekkalinnalta on mahdollista lähteä muun muassa melonta-saunalautta- ja pyöräily-saunalautta-yhdistelmäretkille tai ottaa kaupunkipyörä käyttöösi. Upeat Saimaa Geoparkin kohteet kuuluvat uusiin melontakohteisiin. Vuokrausvälineistöstä löytyy retkeilyn perustarvikkeita, jotka edesauttavat matkailijoiden mahdollisuuksia tutustua ja yöpyä saaristoissa. Myös Taipalsaarelle, Joutsenoon ja Savitaipaleelle on avattu Drakkarin vuokrauspisteitä, josta matkan voi aloittaa tai jonne vaikkapa Hiekkalinnalta alkaneen retken voi päättää.

Hiekkalinnan alueella on mm. lasten leikkipaikka, joten järjestyslain mukaan alueelle valitettavasti ei saa tuoda koiria.

Hiekkalinnan infopiste ja välinevuokraus ovat avoinna:

5.6. - 29.8.2021

Yhteystiedot

Satamatie 11, 53900 Lappeenranta
puh. 040 572 2224

Hiekkalinnaan liittyvää

Kävijöiden kommentteja

,,
Hiekkalinna on ehdoton nähtävyys kaiken ikäisille. Sisäänpääsy on ilmainen, lisäaktiviteetit maksullisia (teatteri, ruokailu...). Alue on pieni ja sen voi kävellä nopeasti läpi tai jäädä pitkäksikin aikaa ihailemaan taideteosten yksityiskohtia. Jos ei jaksa kävellen paikalle, kannattaa hypätä vaikka kaupunkijunan kyytiin, se pysähtyy aivan vieressä.
MaggieRaven, Pori
,,
Nämä hiekkalinnat on jotain aivan muuta mitä kuvittelin näkeväni. Kyseessä on enemmänkin hiekkalinnamaailma, ei vain yksi hiekkalinna. Lähellä on muutakin katseltavaa joten tähän ilmaiskohteeseen kannattaa poiketa ilman lapsiakin.
Ari S
,,
Lapset olivat ihmeissään että miten voi tehdä näin ison hiekkalinnan. Taitavasti rakennettu kohde. Oheistoimintaa oli myös paikan päällä.
tanjak32, Oulu