Joulunaika Lappeenrannassa

Tule viettämään rentouttavaa joulun ja vuodenvaihteen aikaa Lappeenrantaan Saimaan rannalle! Joulun aika on rentoutumisen, riemun ja juhlan aikaa.
Perinteinen Joulutori Kauppatorilla tarjoaa ohjelmaa koko perheelle ja virittää koko Lappeenrannan joulutunnelmaan. Joulutorilla voi tehdä ostoksia, nauttia viihdyttävästä ohjelmasta ja joulun odotuksesta.
Ydinkeskustassa, Marianaukiolla, sijaitsee puolestaan tunnelmallinen Joulumaa, jossa voit esimerkiksi ihastella satojen koristeiden täyttämiä joulukuusia ja kurkistella tonttujen askareita Joulupukin pajan ikkunoista. 

 

Voit samalla kuvauttaa itsensä jouluisessa maisemassa Lappeenranta-kuvauskehyksessä. Joulumaassa järjestetään myös tapahtumia lapsille ja pukki itsekin on luvannut vierailla paikan päällä. 

Joulumaan ja Joulutorin välisellä matkalla kannattaa pysähtyä ihailemaan Kirkkopuistossa sijaitsevaa Loistopuistoa, jossa lasten tekemät UV-taideteokset tuovat valoa pimeyteen. 

Myös lumoava linnoitus ja sen museot, ihanat puodit ja kahvilat kutsuvat nauttimaan! Tutustu kaupungin ohjelmatarjontaan ja tuleviin tapahtumiin!