Golfkentät

Lappeenrannassa on jopa 2 täysimittaista golfkenttää, Etelä Saimaa Golf ja Holiday Club Golf Saimaa, sekä yksi 9-reikäinen puistokenttä Kahilanniemi. Lisäksi golfaajille on tarjolla omaa harjoituskeskusta, lyöntikatoksella varustettuja rangeja, putti- ja chippiharjoitteluviheriöitä, proshopeja, kahviloita, ravintoloita ja jopa saunoja.

Tervetuloa nauttimaan ja rentoutumaan Lappeenrannan vihreille kentille!

Etelä-Saimaa Golf

Tuosan saarelle levittäytyvä, vain kahdeksan kilometrin päässä Lappeenrannan keskustasta sijaitseva palkittu 18-reikäinen Etelä-Saimaa Golf valittiin viimeksi vuonna 2021 Suomen kauneimmaksi golfkentäksi. Pelaamisen ohella voikin nauttia kauniista maisemista, sillä kaikilta väyliltä näkyy Saimaa.

Lue lisää

Holiday Club Golf Saimaa

Holiday Club Golf Saimaan 18-reikäinen kenttä on suunniteltu tuomaan haasteita ja onnistumisen iloja kaikentasoisille pelaajille. 

Täysmittaisen golfkentän lisäksi Saimaalta löytyy harjoituskeskus, jonne ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet, sillä green cardia tai golf-seuran jäsenyyttä ei harjoituskeskukseen vaadita. Harjoittelukeskukseen kuuluu 60-paikkainen range, 6-reikäinen par 3-kenttä ja neljä lähipeliviheriötä.

Kahilanniemi

Kahilanniemen kenttä Lappeenrannan keskustan lähellä on yksi Suomen parhaista 9-reikäisistä puistokentistä. Kenttä on erinomainen paikka aloittelijoille, mutta vaihtelevat väylät ja Saimaan rantamaisemat haastavat myös kokeneemman pelaajan. Kentältä löytyy yksi Euroopan harvoista vesirangeista, josta palloja tähdätään kohti ulapalla kelluvia greenejä.

Lue lisää