Kisapuisto

Kisapuisto on Lappeenrannan jääurheilukeskus. Alueella on kaupungin jäähalli sekä harjoitushalli ja lisäksi yksityinen kahden kaukalon jäähalli UK Areena, josta voi vuokrata jääaikaa. 

Kisapuiston hiekkatekonurmi on pesäpalloa varten, ja kenttä jäädytetään talvella Isoksi tekojääksi, jossa pelataan bandyliigaa ja järjestetään yleisöluistelua.

Kisapuiston jäähalli on jääkiekkojoukkue SaiPa:n kotihalli.

Jäähallissa järjestetään lisäksi messuja ja konsertteja.

Tietoa Kisapuistosta

Tekojääradan yleisöluisteluvuorot

Tekojääradan yleisöluistelut ovat Lappeenrannan liikuntatoimen järjestämiä maksuttomia tapahtumia. Iso ulkokenttä on jaettu mailallisille ja mailattomille luistelijoille. Yleisöluistelun aikana kypäräpakko alle 18 v. luistelijoille. Alueella on pukukopit luistimien vaihtoa varten.

Yleisöluistelua järjestetään myös yksityisellä UK Areenalla.


Yhteystiedot

Kisakatu Kisapuisto, 53200 Lappeenranta
puh. 040 595 2078
kisapuisto@lappeenranta.fi

SaiPa

Saimaan Pallo eli SaiPa on lappeenrantalainen jääkiekkoseura, jonka edustusjoukkue on pelannut Suomen ylimmällä sarjatasolla SM-liigassa yhtäjaksoisesti vuodesta 1996 lähtien. SaiPa perustettiin Lauritsalan kauppalassa vuonna 1948. SaiPan edustus- ja A-juniorijoukkueista vastaa vuonna 2000 perustettu Liiga-SaiPa Oy. SaiPan kotihallina toimii 4 820 katsojapaikan Kisapuiston jäähalli.

Lue lisää SaiPasta