Saunat

Lappeenrannan kaupunki ylläpitää Myllysaaressa rantasaunaa ympäri vuoden. Sauna lämpiää miehille tiistaisin ja torstaisin sekä naisille keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 14:30 - 20. Maanantaisin klo 16-20 parillisilla viikoilla on naisten vuoro ja parittomilla viikoilla miesten vuoro.

Saunan läheisyydessä sijaitseva uimala toimii talvisin avantouimareiden keitaana.

Myllysaaren saunaa ei vuokrata yksityiseen käyttöön. Lue lisää Myllysaaren rantasaunasta sekä ajankohtaisista aikatauluista.

Tietoa saunoista

Vuokrattavat saunat

Vuokrattavia saunoja on sekä Lappeenrannan kaupungilla sekä yksityisillä toimijoilla. Lappeenrannan uimahallilla on kaksi vuokrattavaa saunaa (5-10 henkilölle), josta toisen saunan yhteydessä olevaan takkahuoneeseen mahtuu 20-30 henkilöä.

Joutsenossa sijaitsevan, loppukeväästä alkusyksyyn asti auki olevan upean Hinkanrannan avara hiekkaranta avautuu upeasti Saimaalle. Valmiiksi lämmitetty pikkusauna vuorattavissa tunneittain ja isompi sauna kolmen tunnin jaksoissa. Isomman saunan yhteydessä pergola, huvimaja ja grilli. Alueella on myös yleiset saunat sekä miehille että naisille. Saunoja vuokraa yksityinen yrittäjä.

Voit vuokrata saunan seurueellesi myös Lappeenrannan satamatorin kylkeen ankkuroituneelta ravintolalaiva Prinsessa Armaadalta ja katsella lauteilta satamatorin vilskettä.