Galleria Pihatto

Taidegalleria ja tapahtumatila, jossa voit nauttia taiteesta tai järjestää omia tapahtumiasi luovassa ja inspiroivassa ympäristössä.
Aloitamme näyttelytoimintamme elokuussa 2019. Voit varata gallerian tapahtumaasi varten jo aiemminkin. Toimimme lähes ydinkeskustassa luonnon keskellä historiallisessa Lappeen vanhan pappilan miljöössä.
Näyttelyihimme on vapaa pääsy.

Galleria Pihaton ensimmäinen näyttely Kulttuuri- ja taidetila ry:n järjestelmänä on Maaria Märkälän Vähän lisää shampanjaa. Espoolainen Maaria Märkälä on maamme eturivin taiteilijoita ja määrittelee itsensä maisemamaalariksi. Märkälän teoksia voi luonnehtia abstrakteiksi, mutta ne kertovat kuitenkin vahvan ilmaisun avulla nähdystä ja koetusta luonnosta oman tarinansa. Märkälän teosten ekspressiivinen maalausote yhdistettynä värien kepeyteen ja maalauspinnan struktuuriin välittyy parhaiten itse nähtynä. Teokset tulevat luomaan Pihattoon hienon dialogin tilan kanssa. Näyttelyyn on vapaa pääsy. Näyttely on avoinna
29.8.-19.9.2019 ke-pe klo 11-17 ja la-su 11-15, suljettu ma-ti. Ryhmille myös tilauksesta poikkeavina aikoina (avausmaksu 50 eur). Lisätietoja:
info@galleriapihatto.com

Yhteystiedot

Valtakatu 80, 53130 Lappeenranta
Puhelin: 040 589 7024
www.galleriapihatto.com

Aukioloajat 2019

Avoinna Ke-Pe klo 11-17 sekä La-Su 11-15
Vapaa pääsy