Salpalinjan Hovi

Rutolan hirsirakenteisesta kyläkoulusta remontoitu huoneistohotelli tarjoaa kuusi kodinomaisesti ja oppiaineiden mukaisesti sisustettua huoneistoa.

Nimensä mukaisesti hotelli sijaitsee luonnonkauniilla ja sotahistoriallisesti merkittävällä Salpalinjalla noin 9 kilometriä Lappeenrannan keskustasta.

1900-luvun puolivälissä rakennettuihin maanalaisiin sotilasbunkkereihin pääsee asiantuntevan oppaan johdolla.

Tietoa Salpalinjan Hovista

Luonnon ympäröimät huoneet

Luonnon ympäröimään huoneistohotelliin on helppo tulla autolla ja hotellin pihassa on ilmainen pysäköinti. Huoneistot on sisustettu uniikisti oppiaineiden mukaan: Äidinkieli ja kirjallisuus, Historia, Fysiikka, Kuvaamataito, Biologia ja Musiikki. Kaikissa huoneissa on kodinomainen varustelu, ja ne soveltuvat pidempään majoittumiseen. Kylpyhuoneessa on wc, suihku ja hiustenkuivaaja. Keittiöstä löytyy jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja astiat.

Luontoaktiviteetit Salpalinjalla

Hotellilta pääsee kätevästi kalastamaan tai melontareiteille sillä hotelli sijaitsee melontareitin varrella. Uintipaikka löytyy 400 metrin päästä. Vanhan koulun hiekkakentällä voi pelata vaikka hotellilta lainattavia pelejä.
Lähiympäristö tarjoaa myös hyvät lintubongaus- ja pyöräilymahdollisuudet sekä sienestys- ja marjastusmaastot. Talvella on mahdollista luistella, hiihtää, kelkkailla ja pulkkailla.

Yhteystiedot

Salpalinjan Hovi
Vanha Mikkelintie 125
53830 Lappeenranta
puh. 050 336 0986
info@salpalinjanhovi.fi