Holiday Club Saimaan Cirque de Saimaa -kylpylä

Cirque de Saimaa -kylpylä leikittelee huvipuisto- ja sirkusmaailmaan sijoittuvalla teemalla. Joenuomaa mukailevalla allaskokonaisuudella on peliallas sekä uimahyppyihin houkutteleva hyppyallas laitureineen. Vesiliukumäkien lisäksi aisteja inspiroi allasalueen keskuspiazza suihkulähteineen ja värivaloineen. Pelialtaassa pelataan omatoimisesti vesipelejä ja myös vesijumpat ohjataan pelialtaassa.

Tietoa Holiday Club Saimaan kylpylästä

Kylpylälippuun kuuluvat allasosaston perussaunat niin naisille kuin miehillekin sekä kattoterassin hirsisauna. Kylpylän puolelta löytyy myös pienten lasten oma Iglu-sauna, jossa lämmityt lauteet ja televisio. Kylpylän kattoterassin hirsisauna lämpiää kesäiltaisin, ja saunan edustalla voi kesällä pulahtaa kylpytynnyriin, ulkoaltaaseen tai vaihtoehtoisesti pelata padelia.

Ikäraja ilman vanhempia kylpylään tuleville lapsille on 12 vuotta, ja vesiliukumäen ikäraja on 8 vuotta.

Sun Deck

Kylpylähotellin katolta löytyy Suomen huikein kattoterassi, missä kesäpäivien vietto sujuu rattoisasti. Terassilla palvelee baari, josta saa virkistävien juomien lisäksi jäätelöä ja pientä purtavaa. Kattoterassilla pääsee pelaamaan myös padelia, pingistä ja sulkapalloa. Kylpylälipulla pääsee myös pulahtamaan kylpytynnyriin ja ulkoaltaaseen, jonka jälkeen on mukava saunoa hirsisaunassa, joka sekin sijaitsee kattoterassilla.

Saunamaailma

Saunamaailmaan pääset kylpylän allasosalta 7 € lisämaksulla, jonka voit ladata rannekkeeseen kylpylän vastaanotossa. Saunamaailmassa on neljä saunaa: mastersauna, suolasauna, höyrysauna sekä mökkisauna. Saunat ovat yhteissaunoja, joissa käytetään uimapukua tai saronkipyyhettä. Sarongin saat saunamaailman baarista. Löylyjen jälkeen voit viilentyä erikoissuihkujen alla. Saunamaailmassa on myös pieni allas.

Harmony Spa

Harmony Spa sijaitsee hotellin alakerrassa. Hoitolassa on monia hoitohuoneita sekä muun muassa rentoutushuone, joka mahdollistaa irtautumisen arjesta. Laadukkaat tuotesarjat takaavat parhaan mahdollisen rentoutuksen sekä hoitotuloksen. Harmony Span myymälästä löytyy Gantin merkkituotteita sekä hoito-osaston laadukkaita kotihoitotuotteita.
Lue lisää kylpylästä

Yhteystiedot

Rauhanrinne 1, 55320, Rauha, Lappeenranta
puh. 0306861093

Hyvä tietää

  • Lippuja voi ostaa Holiday Club Saimaa kylpylän vastaanotosta.
  • Kylpylään vain uimahousuissa.
  • Shortseissa ei voi hygieniasyistä mennä uimaan.
  • Saunamaailman saunoihin vain uimapuvussa tai saronkipyyhkeessä.
  • Uimavaipan käyttö pakollista 0-2-vuotiaille kylpylävieraille.
  • Uima-asuja ja pyyhkeitä vuokrattavissa kylpylän vastaanotossa.

  • Ikäraja ilman vanhempia kylpylään tuleville lapsille 12 vuotta.
  • Vesiliukumäkiin ikäraja on 8 vuotta tai minimipituus 120 cm.
  • Kylpylässä käytetään voimakkaita ja välkkyviä valoefektejä, jotka voivat aiheuttaa oireita migreenistä kärsiville.