Tervetuloa hyväntuuliseen Lappeenrantaan

Lappeenranta tarjoaa viehättäviä tutustumiskohteita ja tekemistä matkailijoille ympäri vuoden.

Näe ja koe

Liikkujan loma

Lomallakin voit liikkua aktiivisesti, eikä omia välineitä tarvitse kantaa mukana. Retkeilyyn, talvisiin ulkoharrastuksiin tai kesäiseen vesillä liikkumiseen tarvittavat välineet saat paikan päältä vuokraten.

Lappeenranta on mahtava pyöräilykaupunki,  ja pyörän selästä ehtii näkemään lyhyessäkin ajassa paljon. 

Vastaavasti patikoijalle tai vaikka melojalle on Lappeenrannan seudulla tarjolla sekä lyhyitä ja helppoja että vaativiakin reittejä.

Lue lisää

Lappeenranta pyörällä

Lappeenrannassa on helppo pyöräillä. Upeiden maisemien pyöräteitä on kaikkiaan 275 kilometriä ja pyöräilyn pääreittejä 95 kilometriä. Pyörätieverkostoa on rakennettu johdonmukaisesti ja pääreitit on valittu niin, että ne muodostavat kattavan ja selkeän verkoston kaupungin halki kaikilta suunnilta. Rajakaupungissa pyöräilyharrastus ulotetaan myös Venäjän puolelle: toukokuussa, jo 1988 alkaen, järjestetään Viipurin ystävyyspyöräily.

Lue lisää

Matkailu- ja virkistysalue Rauha

Rauha-Tiurun alue on yksi Pohjoismaiden upeimmista matkailualueista Lappeenrannan itäisellä laidalla, noin 35 km keskustasta. Saimaan rannalla sijaitseva matkailualue on luonnon sylissä, mutta silti alueella on erittäin monipuoliset aktiviteetti-, ravintola- ja majoittumispalvelut sekä päiväretkeläiselle että lomailijalle. Alueella on upeita ulkoilureittejä. Elämyspalveluja on tarjolla niin talvella kuin kesälläkin.

Lue lisää

Blogit - Elämyksiä Lappeenrannassa

Tutustu Lappeenrantaan blogikirjoitusten kautta! Lappeenrannassa opiskelevat nuoret kirjoittavat tapahtumista ja kokemuksistaan blogeissaan.

Lue lisää
Uutiset
19.2.2020

Kalevalan päivää juhlitaan Lappeenrannan musiikkiopiston Helkiö-salissa perjantaina 28. helmikuuta järjestettävässä juhlassa.

kimurantti-1 (002)_370x246.jpg
14.2.2020

Vain rakkauslaulut -konsertti on ylistys kaikenlaiselle rakkaudelle. Oli sen kohteena sitten oma puoliso, läheinen ystävä tai vaikkapa oma lemmikkieläin.

Vain rakkauslaulut_370x246.jpg
6.2.2020

Peltopilkin MM-kisat järjestetään jälleen Lappeenrannassa lauantaina 15.2. Lämminhenkisessä ja sopivan urheilullisessa tapahtumassa on kilpailun lisäksi myös oheisohjelmaa koko perheelle.

Peltopilkki MM2020_Lappeen Harju Oy_370x246.jpg
5.2.2020

Lappeenrannan lentoasema on avannut käyttöön digitaalisen Lakeland Experiences-myyntikanavan. Lappeenrantaan ja Saimaalle saapuvat matkailijat voivat varata ja ostaa palvelun kautta matkailupalveluita ja -tuotteita.

Lakeland Experiences_Lappeenrannan lentoasema_370x246.png
Kaikki uutiset