Lappeenrannan joulu

Talvi Lappeenrannassa

Puhtaan luonnon ja kauniiden maisemien Saimaa alkaa Lappeenrannasta

Suomen ilmastopääkaupunki Lappeenranta on ympärivuotinen matkailu- ja tapahtumakaupunki vain 2 tunnin päässä Helsingistä. Tervetuloa Suomen Monacoon Saimaa-elämysten ja saavutettavien luontokohteiden pariin!

Uutiset
26.2.2024

Lappeenrannan kaupunginorkesterin Illan tähtisopraano -konsertissa solistina laulaa vuoden 2023 Lappeenrannan valtakunnallisten laulukilpailujen finaalissa toisella palkinnolla palkittu sopraano Sonja Herranen. Hän esittää yhdysvaltalaisen uusklassikkosäveltäjä Samuel Barberin tähtiä syleilevän orkesterilaulun Knoxville Summer 1915.

Nainen nojaamassa käteen, musta tausta.
22.2.2024

Lappeenrannan kaupunginteatteri testaa uutta palvelua, jossa asiakas pääsee osallistumaan maksutta kulissikierrokselle ennen illan esitystä.

Kierros-näytelmän Bryania näyttelevä Hannu Kivioja istuu pöydän reunalla ruskea pikkutakki päällä ja teipistä tehty silmälappu silmän peittona. Vieressä seisoo QZ, eli Leena Kivioja, jolla on sininen farkkupaita ja toinen käsi kantositeessä ja toinen Bryanin olkapäällä.
21.2.2024

Rauha ja yhteisöllisyys sitovat yhteen vuoden 2024 Talvisataman iltatapahtuman, Sataman iltatulet.

Ulkotulin valaistu reitti Lappeenrannan satamassa.
21.2.2024

Lappeenrannan liikuntatoimi tarjoaa jälleen monipuolista ja hauskaa tekemistä koko perheelle hiihtolomaviikolla pe 23.2.– pe 1.3.2024 sisä- ja ulkotiloissa.

Ihmisiä kävelemässä jäällä.
Kaikki uutiset