Tervetuloa hyväntuuliseen Lappeenrantaan.

Lappeenranta tarjoaa viehättäviä tutustumiskohteita ja kesätekemistä matkailijoille. Aloita retkesi Hiekkalinnalta.

Liikkujan loma

Lomallakin voit liikkua aktiivisesti, eikä omia välineitä tarvitse kantaa mukana. Retkeilyyn, talvisiin ulkoharrastuksiin tai kesäiseen vesillä liikkumiseen tarvittavat välineet saat paikan päältä vuokraten.

Lappeenranta on mahtava pyöräilykaupunki,  ja pyörän selästä ehtii näkemään lyhyessäkin ajassa paljon. 

Vastaavasti patikoijalle tai vaikka melojalle on Lappeenrannan seudulla tarjolla sekä lyhyitä ja helppoja että vaativiakin reittejä.

Lue lisää

Lappeenranta pyörällä

Lappeenrannassa on helppo pyöräillä. Upeiden maisemien pyöräteitä on kaikkiaan 275 kilometriä ja pyöräilyn pääreittejä 95 kilometriä. Pyörätieverkostoa on rakennettu johdonmukaisesti ja pääreitit on valittu niin, että ne muodostavat kattavan ja selkeän verkoston kaupungin halki kaikilta suunnilta. Rajakaupungissa pyöräilyharrastus ulotetaan myös Venäjän puolelle: toukokuussa, jo 1988 alkaen, järjestetään Viipurin ystävyyspyöräily.

Lue lisää

Matkailu- ja virkistysalue Rauha

Rauha-Tiurun alue on yksi Pohjoismaiden upeimmista matkailualueista Lappeenrannan itäisellä laidalla, noin 35 km keskustasta. Saimaan rannalla sijaitseva matkailualue on luonnon sylissä, mutta silti alueella on erittäin monipuoliset aktiviteetti-, ravintola- ja majoittumispalvelut sekä päiväretkeläiselle että lomailijalle. Alueella on upeita ulkoilureittejä. Elämyspalveluja on tarjolla niin talvella kuin kesälläkin.

Lue lisää

Blogit - Elämyksiä Lappeenrannassa

Tutustu Lappeenrantaan blogikirjoitusten kautta! Lappeenrannassa opiskelevat nuoret kirjoittavat tapahtumista ja kokemuksistaan blogeissaan.

Lue lisää
Uutiset
24.9.2020

Paikka: Lappeenrannan kaupunginteatteri 3. tähdittää Idän Pikajunan arvoitus -näytelmä, joka saa ensi-iltansa 7.

2001-Lprteatteri-Idan-pikajuna-ilme-vaaka-futura 370x246.jpg
11.9.2020

Lappeenrannan uusi tapahtumakalenteri esittelee kattavasti Lappeenrannan alueen ajankohtaista tapahtumatarjontaa. Tapahtumakalenterissa on mahdollista esitellä kaikkia mahdollisia tapahtumia, kuten esimerkiksi esityksiä, näyttelyitä, konsertteja, liikuntatapahtumia, retkiä ja kierroksia.

Lappeenrannan tapahtumakalenteri toimii myös mobiililaitteilla_kuva Teemu Myyryläinen Lpr kaupunki 370x246.jpg
9.9.2020

Lappeenrannasta. jossa soi tänä vuonna 70-vuotisjuhlavuottaan viettävän Pave Maijasenlaulut.

2020 Lprteatteri-Lehmusten-kaupunki-ilme-vaaka-hires 370x246.jpg
9.9.2020

Lappeenrannan kesä 2020 piti poikkeuksellisesta korona-ajasta huolimatta sisällään monipuolisen kattauksen tapahtumia ja matkailuaktiviteetteja. Lappeenrannan kaupungin matkailu-, markkinointi- ja asiakaspalvelujohtajaMirka Rahmankertoo, että matkailumarkkinoinnissa panostettiin erityisesti kotimaan matkailuun.

Duo Veera ja Saaga viihdytti pop up -esityksellään satamassa_Lappeenrannan kaupunki 370x246.jpg
Kaikki uutiset