Lappeenrannan tapahtumakesä

Vietä unohtumaton tapahtumakesä Lappeenrannassa! Alle olemme nostaneet muutaman helmen, lisää vinkkejä löydät Lappeenranta Eventsin Tapahtumakalenteri-sivulta.

Saimaan ystävyyspyöräily 9.6.2023

Saimaan ystävyyspyöräily on uusi pyöräilytapahtuma, jossa ryhmät ja joukkueet pyöräilevät Imatralta tai Lappeenrannasta Taipalsaaren Sarviniemeen. Pyöräilyn ystäville on tarjolla myös pidempi kovempivauhtinen reitti Lappeenranta - Imatra - Ruokolahti - Kyläniemi - Sarviniemi, jossa viimeinen osuus tehdään Rasti-pyörälautan kyydissä.

Sarviniemessä osallistujat pääsevät nauttimaan uudesta virkistysalueesta leikkimielisten pelien myötä sekä tutustumaan paikallisiin toimijoihin ja yhdistyksiin esittelypisteissä. Paikalla nautitun lounaan jälkeen paluumatka Lappeenrantaan tehdään upean M/S Camilla risteilyaluksen kyydissä 2,5 tunnin mittaisen viihteellisen saaristoristeilyn merkeissä! Illan kruunaa iltajuhla satamaan ankkuroidussa M/S Camillassa.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkiertue 13.6.2023

Pikinik-henkisessä tapahtumassa Linnoituksessa Radiotalon nurmialueella mukavaa tekemistä perheille järjestävät MLL:n paikallisyhdistykset kumppaneineen 13.6. klo 16-19. Tapahtuma huipentuu konserttiin, jossa yleisö pääsee leikkimään ja laulamaan tuttujen juontajien kanssa. 

LPRHC Fest 16.-17.6.2023

LPRHC Fest on kaksipäiväinen festari Huhtiniemessä, joka keskittyy punkiin, hardcoreen, vaihtoehtorockiin sekä niiden ympärillä pyöriviin ilmiöihin.

Lue lisää

Kansainväliset Suurmarkkinat 29.6.-2.7.2023

Lappeenrannan Kansainvälisillä Suurmarkkinoilla Satamatorilla ja sen ympäristössä on mukana yrittäjiä yli 30 eri maasta ja lukuisista Suomen eri maakunnista erikoistuotteineen. Luvassa muun muassa kansainvälisiä ruokaosastoja, käsitöitä, tekstiilejä ja lasten tivoli.

Lue lisää

Image: Juho Kuva / Visit Finland

Saimaa Cycle Tour 7.-8.7.2023

Saimaa Cycle Tourin 300 kilometrin reitti poljetaan 7. - 8.7.2023 keskellä maailman kauneimpia järvimaisemia, Lappeenranta mukaan lukien, ja tapahtumassa päästään nauttimaan kesäyön taianomaisesta valosta ja tunnelmasta.

Saimaa Cycle Tour on avoin liikuntatapahtuma kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille, jotka haluavat haastaa itsensä tähän ainutlaatuiseen pyöräilykokemukseen. Koko reitti ajetaan pitkin asfaltoitua maantietä, ja reitin varrella on useita juoma- ja välipalapisteitä sekä lämmintä ruokaa.

Lue lisää

Wanhan Kaupungin Festiwaali 28.-29.7.2023

Wanhan Kaupungin Festiwaali on toista kertaa järjestettävä kaksipäiväinen kokonaisvaltainen tapahtumaelämys Lappeenrannan linnoituksessa, jonka ytimessä on 1700-luvun markkinat. Lisäksi tapahtumassa on elävää musiikkia, ruokaa ja juomaa tarjoileva juhlapiha, historiaa elävöittäviä katuesityksiä, työnäytöksiä sekä moninaisia historiallisia esityksiä menneistä ajoista, kuten miekkataisteluja ja vanhoja tansseja. Tapahtuma samanaikaisesti viihdyttää sekä opettaa yleisöä Lappeenrannan tärkeästä paikallishistoriasta.

Lue lisää

Sataman Valot 26.8.2023

Perinteinen Sataman Valot -tapahtuma päättää Lappeenrannan kesäkauden Satamatorilla ja rantapuistossa. Tarjolla on musiikki-, sirkus- ja akrobatiaesityksiä sekä erilaisia koko perheen työpajoja ja muuta aktiviteettia

Lue lisää

Kesäkonsertit

Lappeenrannan perinteisiä kesäkonsertteja kuullaan jälleen satamatorilla, Kauppatorilla, Hiekkalinnalla ja Joutsenon torilla! Kesän aikana lavoilla nähdään lähes 100 paikallista orkesteria, yhtyettä, kuoroa ja paljon muita esiintyjiä.

Lue lisää täältä

Lappeenrannan tapahtumakalenteri täynnä kesätapahtumia

Lappeenrannan kesä on tapahtumantäyteinen - kurkkaa Lappeenrannan tapahtumakalenteriin tästä